MALATYA / YAZIHAN - Kömüşhan Abdurrahman Serttaş Ortaokulu

Kömüşhan Abdurrahman Serttaş Ortaokulu

Malatya Yazıhan Kömüşhan Mahallesi
Vizyon
KÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğretmen ve veli başta olmak üzere okul toplumunu oluşturan tüm tarafların desteğini esas alan, bilgi toplumuna uygun, sınavlara, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna başarılı bireyler yetiştiren yönüyle ilimizde model okul olmak.
Misyon
KÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak ve hayata çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlanacak şekilde ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, ailesine ve topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretken, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenciler yetiştirmek için topluma hizmet sunuyoruz.
08.20-14.30
Kömürlü Kalorifer
Ulaşım
Malatya Belediyesine ait toplu taşıma araçlarıyla saat başı ulaşım sağlanmaktadır.
Yok.
Kömüşhan Mahallesi YAZIHAN/MALATYA
İl merkezine 35 km,İlçe merkezine 10 km uzaklıkta.